LaCimbali Espressomaskiner og kverner

LaCimbali  Espressomaskiner og kverner
Cimbali har produsert espresso og cappuccino maskiner siden 1912 . Den ekstraordinære lidenskap for kvalitet og en anerkjent talent for innovasjon førte selskapet til å bli en ambassadør for espresso kaffekulturen i verden .
I dag er konsernet fortsatt basert i Italia , i nærheten av Milano . Den opererer i mer enn 100 land og eksporterer mer enn 70 % av sin produksjon . I Italia , Frankrike , Spania , Portugal , Tyskland , Storbritannia og USA , er gruppen til stede med egne datterselskaper . I de øvrige markedene opererer gjennom et nettverk av mer enn 700 direkte distributører som er organisert for å gi etter- salg støtte til sluttbrukere .
Leve -og forbruks stilen er i  endring . Som et resultat av lokaler også endrer seg , sammen med kvaliteten på kafeer og metoder for fremstilling og tjener espressobaserte drikker . Derfor er det en økt etterspørsel etter løsninger som forenkler baristaens arbeid og garanterer kvalitetsprodukter til forbrukerne .
Klar over denne kontinuerlige utviklingen , i dag som alltid , Holder Cimbali fokus på teknologisk innovasjon for å tilfredsstille lokale markedet krever . Faktisk er dagens maskiner er utformet for å forberede mye mer enn tradisjonell espresso og cappuccino . Cimbali utstyr er i stand til å levere en utmerket kaffeopplevelse uansett hvor du er over hele verden , fra en liten ristretto til en 20 fl oz dampende cappuccino .

LaCimbali Espresso maskin

LaCimbali Espresso maskin

Automatisk espressomaskin , som er utstyrt med en ny avansert elektronikk som gjør at omfa..

Viser 1 til 1 av 1 (1 Sider)