Vinskap

Vinskap

Her finner du vinlagringsskap i ulike størrelser som passer alle behov.

Vi har skap med plass for alt fra 10 til 350 flasker, og de har alle egenskapene du trenger

for trygg lagring og oppbevaring av vinene dine. Vi leverer i hele Norge.

Vi importerer direkte fra fabrikk og kan derfor tilby gode priser på kvalitetskap. 

Vinskapene er produsert  i Italia  Brosjyrer finner du ved å klikke på produkt underBrera Vinskap

Brera Vinskap

Alle priser er eks. mva.

Wine Library "Brera" har blitt designet for å vise igjen i lokalet,kan plassere på vegg eller midt i din restaurant, Takket være AISI 304 rustfritt stål ramme, med 40 mm tykkelse høy tetthet isolasjon og all-glassdører med kant-svart silketrykk, Wine Library "Brera" er i dag en interiørdesign som gir en enestående atmosfære som passer for hvert rom. Mange typer  innrednig å velge mellom fire ulike løsninger enten i rustfritt stål eller i plexiglass. Mer led-belysning gir et spektakulært show av vinflasker. Wine Library, laget med én side eller gjennomgangs dobbel dør, har blitt designet med to  enheter, hvor du kan sette opp forskjellige temperaturer for ulike typer vin, takket være de to uavhengige aggregater og deres digitale termostater Leveres i høyde på 2200 eller 2600mm ..

Kr0,00

Se Mer
Cornice Vinskap

Cornice Vinskap

Alle priser er eks. mva.

Cornice vinskap leveres i mange farger og utførelser, mest populær er Cornice CV 180S og 180V som tar 120 flasker.  I modus statisk kjøling  lagres hvitvin i nedre del og rød i øvre del av skapet. Temp  +6-18 Grader. Ønskes skap med bare hvit eller rød så velges ventilert kjøling, da blir det samme temperatur i hele skapet. Begge modellene har begge funksjoner, velger modus på det elektroniske displayet. Modell 180S leveres med glass på sidene, skyvedører i front og tett bakplate i aluminium , Modell 180V leveres glass på sidene og skyvedører på begge sider   I brosjyren finnes alle modeller i Cornice serien ..

Kr0,00

Se Mer
Parete Vinskap

Parete Vinskap

Alle priser er eks. mva.

Parete Vino (Wine Wall) er et innovativt modulært system som kan monteres sammen til en hel vegg. De ulike typer rammer og utførelser gjør at en  installere Parete Vino til å matche ethvert rom, med dekor eller farge. Parete Vino er utstyrt med et nytt kjølesystem basert på en kjølespiral plassert i sentrum av skapet. En annen viktig funksjon er den horisontale posisjonen til flaskene, som danner et elegantdisplay og sikrer perfekt synlighet av alle etiketter. Lavt energiforbruk er sikret av de doble dører og separate rom som gjør det mulig å åpne bare halve kabinettet, i tillegg til et utmerket  isolasjonssystem i sidene. ..

Kr0,00

Se Mer