Varmeskap

Varmeskap


Scanbox varmeskap Basic Line Hot 12 GN
-20 %

Scanbox varmeskap Basic Line Hot 12 GN

Alle priser er eks. mva.

Ergo Linje & Ergo Linje Duo, Hot   Kan og leveres med logo på døren eller sidene Isolerte statisk oppvarmede transportkasser for distribusjon og oppbevaring av varm mat. Varmen kan være opp til + 90 ° C. Kontrollpanelet har en trinnløs justering med digitalt display som gir mulighet for enkel kontroll og innstillingstemperaturen. En indikatorlampe tennes ved riktig temperatur. Modeller er også tilgjengelig med to separate isolerte områder, Duo, for å minimere temperaturendringer gjentatte ganger dør åpninger. Dette gjør det også mulig å stille inn ulike temperaturer i de to mellomrom for å justere temperaturen for den type mat. En valgfri konveksjon for å holde en nøyaktig jevn temperatur i hele rommet, så vel som å tilveiebringe hurtig varme på opptil oppvarming og restitusjon etter døråpningen. Selvfølgelig er disse ..

Kr17.600,00 Kr22.000,00

Se Mer
Rollyterm

Rollyterm

Alle priser er eks. mva.

Skapene leveres enten på ben eller hjul De har 9 forskjellige fuktighets program, viftestyrt varme for bedre varmefordeling.   ..

Kr21.450,00

Se Mer
Edesa  Bankett Varmeskap   CCB 20  20 GN

Edesa Bankett Varmeskap CCB 20 20 GN

Alle priser er eks. mva.

Edesa Varmeskap CCB 20 Kapasitet 20GN Effekt 2000W/ 230V/1 med vann påfylling Størrelse B 715 x D 850 x H 1670 4 stk svingbare hjul. 2 stk m/ brems Selvlukkende dører med lås   ..

Kr0,00

Se Mer
Emainox  Varmeskap

Emainox Varmeskap

Alle priser er eks. mva.

Emainox Varmeskap Priser fra 18900,- eks mva Med varme og fuktighetskontroll På ben eller hjul Varmeskap for å holde produktene  på riktig temperatur, fuktighets system for å sikre god kvalitet, et bredt spekter for å dekke dine behov i form av plass og funksjonalitet. De tekniske løsninger som er valgt har tillatt oss å lage et produkt av høyeste kvalitet, noe som sikrer den ytterste ensartethet av varmen produsert. Den effektive isolasjonen forhindrer tap av varme.  Pålitelige, robuste produkter, lett å rengjøre og service, alt i rustfritt stål 18/10, i perfekt EMAINOX stil. ..

Kr18.900,00

Se Mer