Sammic

Sammic SousVide 8 Plus sirkulator

  • Kr13.800,00


SAMMIC SOUSVIDE 8 PLUS  SIRKULATOR  

 

SmartVideo er en sous-vide sirkulator som er ekstremt presis. Utstyrt med en svært nøyaktig temperaturkontroll system tillater SmartVide svært konsistente resultater som oppnås. Kan og kotroleres i fra egen APP. 

En valgfri kjernetemp føler gir enda mer presis styring. SmartVide er i tillegg svært enkel å bruke. Rett og slett programmere temperatur og tid: SmartVide8 vil gjøre resten. 4 knapper og en full-color TFT-skjerm som gir all informasjon på et øyeblikk gjør det enkelt og intuitivt å bruke. I tillegg har modellen SmartVide8 Plus Bluetooth-tilkobling for å muliggjøre utveksling av data, viktig for å forbedre kokkens ytelse
SmartVide8 kan anvendes i beholdere med en kapasitet på opp til 56 liter. Konstruksjonen i robust og motstandsdyktig rustfritt stål, som gjør den ideell for profesjonell bruk. Alle Sammic sirkulatorer er testet én etter én før de blir solgt, noe som garanterer den beste ytelsen i et profesjonelt kjøkken.

STORT FARGEDISPLAY-BLUETOOTH- APPSTYRING-  HACCP -LAGRING AV PROGRAM I APPEN- RUSTFRI UTFØRELSE-KJERNETEMPERATUR FØLER(Valgfri)

  

 

 

Spørsmål om produkt
* Ditt navn:
* Mail:
* Telefon:
* Spørsmål:
* Captcha: