Vertikalkutter Sammic

Vertikalkutter  Sammic

Vertikalkutter SammicSammic  Foodprossesor  CK 5
-25 %

Sammic Foodprossesor CK 5

Alle priser er eks. mva.

Sammic  5 liter vertikalkutter komplett med tagget kniv    Rustfritt stålkonstruksjon og høyeste kvalitet, alt egnet til kontakt med mat. Den består av en 2 hastighets motor med 5 lt bolle komplett  med taggete kniv. Sterk, veldig enkel å bruke og rengjøre. Høy produksjon. Ventilert motor muliggjør kontinuerlig bruk. Brukervennlig, vanntett LED-kontrollpanel med puls knapp Valg : "Cut & Mix" -skraper. ..

Kr12.900,00 Kr17.200,00

Se Mer
Sammic Vertikalkutter CK 8

Sammic Vertikalkutter CK 8

Alle priser er eks. mva.

Vertikalkutter CK-8 Bolle kapasitet: 8 Liter . Den består av en motorblokk og en 8 liter bolle komplett med et nav med serrated kniver. Kun 3-faset. Rustfri stålkonstruksjon og høyeste kvalitet, alt egnet til kontakt med mat. Den består av en 2-trinns motorblokk med en vanlig trakt og en 8 lt.bolle  komplett med et nav med taggete kniver. Sterk, veldig enkel å bruke og ren. Høy produksjon. Ventilert motor muliggjør kontinuerlig bruk. Brukervennlig, vanntett LED-kontrollpanel. Tillater programmering etter tid og inkluderer en pulsbryter ..

Kr0,00

Se Mer
Sammic Vertikalkutter- Emulsifier CKE-5

Sammic Vertikalkutter- Emulsifier CKE-5

Alle priser er eks. mva.

Food-Vertikalkutter- Emulsifier CKE-5 Bollens kapasitet: 5 lt.  Variabel hastighet apparat. Kontrollpanel med timer. Inkludert i CGE-modeller, valgfritt tilbehør i CK modeller. ..

Kr0,00

Se Mer
Sammic Vertikalkutter - Emulsifyer CKE-8

Sammic Vertikalkutter - Emulsifyer CKE-8

Alle priser er eks. mva.

Vertikalkutter og  Emulsifier CKE-8 Bollens kapasitet: 8 liter. Variabel hastighet.Kontrollpanel med timer. Består av en motorblokk og en 8 liters bolle og et nav med serrated kniver. Tre bruksformer: kontinuerlig, timer eller pulsfunksjon. Rustfritt stålkonstruksjon og høyeste kvalitet, alt egnet til kontakt med mat. Den består av en motor med variabel hastighet med en vanlig trakt og en 8 l. matprosessorskål komplett med et nav med serrated kniver. Sterk, veldig enkel å bruke. Høy produksjon. Ventilert motor muliggjør kontinuerlig bruk. Brukervennlig, vanntett LED-kontrollpanel. ..

Kr0,00

Se Mer