Hotmix

Hotmix

HotmixPRO er et innovativt utvalg av multifunksjon profesjonelle kjøkkenapparater.

HotmixPRO maskiner, med sine spesielle blader, kan fungere som en mikser til å emulgere væsker og som en kutter -

Utstyrt med profesjonelle motorer (opptil 3000W - avhengig av modell),som er i stand til å kjøre bladene fra 0 til 16000 rpm,

og de kan lett:

blande
hugge
emulgere
homogenere

mikse  blanding av all slags mat.

I dag er det mange maskiner  fortsatt utføres med vanlige kniver, og vanligvis ikke er i  stand til å gå raskere enn 3000 rpm; men takket være de 26 forskjellige hastigheter på HotmixPRO, vil du være i stand til å gjøre de samme tingene (og mange flere) mye raskere, og uten at det påvirker egenskapene ingredienser.

Høy hastighet (opp til 16000 rpm på enkelte modeller) forkorter behandlingstiden, også gir et helt nytt nivå av raffinement.
Du kan blande og kondensere noen slags ingrediens, greit nok til å være fit for kliniske pasienter!

Disse funksjonene er supplert med en innovativ oppvarming / nedkjøling systemet.
kokeog fryse alle typer mat, ved enhver temperatur mellom -24 ° C (-11 ° F) og 190 ° C (374 ° F), med perfekt, grad-av-graders temperaturkontroll. Og bland så forsiktig (eller så fort) som du vil på samme tid.HOTMIX PRO

HOTMIX PRO

Alle priser er eks. mva.

HotmixPro Gastro er en innovativ multifunksjonsmikser med spesielle kniver designet for å brukes både som mikser og kutter. Den blander, kutter, finfordeler og moser alle ingredienser, faste og flytende. Disse egenskapene komplementeres med varmesystem som kan varme eller koke alle ingredienser fra 25 - 190°C mens den samtidig blander på valgt hastighet. Med en kraftfull 1500W motor blandes alle ingredienser hurtig med høy rotasjonshastighet opptil 12500 rpm. Beholderen er av rustfritt stål og rommer 2 liter. I mange vanlige hurtighakkere er rotasjonshastigheten max 3000 rpm. Med 12500 rpm blir alle tilberedningstider kortere og sluttresultatet jevnere. Med Hotmix opprettholdes varmen i ingrediensene mens prosessen pågår.   ● Rustfri beholder, kap. 2 liter ● Justèrbartemperaturkontroll 25 - 190°C ● 12 hastigheter ● Rotasjonshastighet på kniven120 rpm - 12500 rpm ● Turbofunksjon og pulsfunksjon ● LCD-display som ..

Kr0,00

Se Mer