SousVide Sirkulator

SousVide SirkulatorSammic  Sirkulator  SmartVide 4

Sammic Sirkulator SmartVide 4

Alle priser er eks. mva.

Kommersiell høy presisjons sous-vide sirkulator. Pålitelig, brukervennlig, bærbar. 4 brukervennlige kontrollknapper.  Stort display  Bærbar sousVide sirkulator   for opptil 28 lt.. Deisgned for kokker, utviklet av kokker.   ..

Kr0,00

Se Mer
Sammic  sirkulator SmartVide 8

Sammic sirkulator SmartVide 8

Alle priser er eks. mva.

Bærbar sousvide sirkulator med for opptil 56 lt.  Designet for kokker, utviklet med kokker. Tykk rustfritt stål, robust konstruksjon.  SmartVide garanterer matlaging med en nøyaktig kontrollert temperatur samtidig som produktets kvalitet opprettholdes. Utstyrt med et svært presist temperaturkontrollsystem for å oppnå ekstremt konsistente resultater. 4 knapper og en fullfarge TFT-skjerm som gir all informasjon på et øyeblikk, gjør operasjonen til en lek.  SmartVide8 enkelt tas fra en beholder til en annen. I tillegg gir bagen som følger med sirkulatoren enkel transport - uansett hvor kokken går. ..

Kr0,00

Se Mer
Sammic  sirkulator SmartVide 8 Plus
-28.3 %

Sammic sirkulator SmartVide 8 Plus

Alle priser er eks. mva.

SAMMIC SOUSVIDE 8 PLUS  SIRKULATOR SmartVideo er en sous-vide sirkulator som er ekstremt presis. Utstyrt med en svært nøyaktig temperaturkontroll system tillater SmartVide svært konsistente resultater som oppnås. Kan og kotroleres i fra egen APP. En valgfri kjernetemp føler gir enda mer presis styring. SmartVide er i tillegg svært enkel å bruke. Rett og slett programmere temperatur og tid: SmartVide8 vil gjøre resten. 4 knapper og en full-color TFT-skjerm som gir all informasjon på et øyeblikk gjør det enkelt og intuitivt å bruke. I tillegg har modellen SmartVide8 Plus Bluetooth-tilkobling for å muliggjøre utveksling av data, viktig for å forbedre kokkens ytelse SmartVide8 kan anvendes i beholdere med en kapasitet på opp til 56 liter. Konstruksjonen i robust og motstandsdyktig rustfritt stål, som gjør den ideell for profesjonell bruk. Alle Sammic sirkulatorer e..

Kr9.900,00 Kr13.800,00

Se Mer
Sammic sirkulator  SmartVide 6

Sammic sirkulator SmartVide 6

Alle priser er eks. mva.

Bærbar SousVide sirkulator for opptil 56 lt.. Deisgned for kokker, utviklet med kokker. Tykk rustfritt stål, robust konstruksjon. Frontpanelet og grepet er laget av glassfiberforsterket polyamid. SmartVide garanterer matlaging med en nøyaktig kontrollert temperatur samtidig som produktets kvalitet opprettholdes. Utstyrt med et svært presist temperaturkontrollsystem for å oppnå ekstremt onsistente resultater. .4 knapper og en fullfarge TFT-skjerm som gir all informasjon på et øyeblikk, gjør operasjonen til en lek.  Med sin ergonomiske håndtak, kan SmartVide6 enkelt tas fra en container til en annen. I tillegg gir den valgfrie vesken enkel transport - uansett hvor kokken går. ..

Kr0,00

Se Mer