LaCimbali Espressomaskiner og kverner

LaCimbali  Espressomaskiner og kverner
Cimbali har produsert espresso og cappuccino maskiner siden 1912 . Den ekstraordinære lidenskap for kvalitet og en anerkjent talent for innovasjon førte selskapet til å bli en ambassadør for espresso kaffekulturen i verden .
I dag er konsernet fortsatt basert i Italia , i nærheten av Milano . Den opererer i mer enn 100 land og eksporterer mer enn 70 % av sin produksjon . I Italia , Frankrike , Spania , Portugal , Tyskland , Storbritannia og USA , er gruppen til stede med egne datterselskaper . I de øvrige markedene opererer gjennom et nettverk av mer enn 700 direkte distributører som er organisert for å gi etter- salg støtte til sluttbrukere .
Leve -og forbruks stilen er i  endring . Som et resultat av lokaler også endrer seg , sammen med kvaliteten på kafeer og metoder for fremstilling og tjener espressobaserte drikker . Derfor er det en økt etterspørsel etter løsninger som forenkler baristaens arbeid og garanterer kvalitetsprodukter til forbrukerne .
Klar over denne kontinuerlige utviklingen , i dag som alltid , Holder Cimbali fokus på teknologisk innovasjon for å tilfredsstille lokale markedet krever . Faktisk er dagens maskiner er utformet for å forberede mye mer enn tradisjonell espresso og cappuccino . Cimbali utstyr er i stand til å levere en utmerket kaffeopplevelse uansett hvor du er over hele verden , fra en liten ristretto til en 20 fl oz dampende cappuccino .


LaCimbali Espresso maskin

LaCimbali Espresso maskin

Alle priser er eks. mva.

Automatisk espressomaskin , som er utstyrt med en ny avansert elektronikk som gjør at omfattende tilkoblingsmuligheter via Wi - Fi og Bluetooth , for eksempel med Magnum On Demand Trådløs kaffekvern Boileren er utstyrt med det patenterte Smart Boiler system og det er isolert med et spesielt materiale som reduserer varmetapet for en daglige energibesparelse på 23 % .   Når den er utstyrt med den spesielle settet som følger med Magnum on demand trådløs kaffekvern, kobler  maskinen seg til via Bluetooth  og da doserer kvernen automatisk kaffemengde   Thermodrive . En standard damp  og den patenterte Turbosteam Milk4 for melke skumming og oppvarming uten manuell inngripen . En varmtvann uttak ( dosert levering ) . Grafisk diplay.. Steamen kontroller kranene med redusert rotasjon . USB -port for å oppdatere maskinens programvare, laste ned data og / ell..

Kr0,00

Se Mer