Bonamat kaffetrakter

Bonamat kaffetrakter

Fersk filterkaffe, selvfølgelig traktet på en kolbetrakter fra Bravilor Bonamat! Utvalget av maskiner gjør det mulig å servere deilig fersk kaffe på en rask og enkel måte hvor som helst. Rustfritt stål i kombinasjon med materiale i sort betoning fremhever det moderne design. LED-display, filterholder i rustfritt stål og integrerte varmeplater gjør at maskinen er enkel i bruk. Bruk og vedlikehold krever lite tid. Maskinen varsler når kaffen er klar og når det er behov for rensing.
Vi anbefaler å bruke:
    •    Bravilor Bonamat filterpapir
    •    Renegite for rensing
    •    Cleaner for rengjøringBonamat Mondo

Bonamat Mondo

Alle priser er eks. mva.

Mondo-serie. Denne serien trakter deilig fersk kaffe i glasskanner på en rask og enkel måte. Bravilor Bonamat glasskanner er utviklet for å bevare smaken. LED-display, filterholder i rustfritt stål og integrerte varmeplater gjør at maskinen er enkel i bruk. Bruk og vedlikehold krever lite tid. Mondo-serie kommer i forskjellige modeller med forskjellige kapasiteter. Fordeler: Deilig nytraktet kaffe.Rustfritt stål i kombinasjon med materiale i sort betoning fremhever den moderne design. Manuell vannpåfylling gjør at maskinen kan brukes hvor som helst .Et signal indikerer om maskinen er fylt med vann. Fire selvregulerende varmeplater besørger en optimal kvalitet på kaffen. Maskinen varsler når kaffen er klar og når det er behov for rensing.230V 50/60Hz 2140W ..

Kr4.200,00

Se Mer
Bonamat Matic 2  med vanntilkobling G3/4.

Bonamat Matic 2 med vanntilkobling G3/4.

Alle priser er eks. mva.

  Matic-serie.Via det digitale displayet trakter disse maskinene raskt mindre mengder filterkaffe i glasskanner. I de spesielle Bravilor glasskannene blir smaken godt bevart.Matic leveres i flere modeller og er passende for mange forskjellige situasjoner. Matic-serien er vanntilkoblet.Fordeler:Deilig nytraktet kaffe Enkel programmering via digitalt display.Robust og kvalitetsmessig utseende.Utstyrt med varselsignal om at kaffen er klar og kalkfjerningsvarsler. Kaffe med jevn kvalitet: De selvregulerende varmeplatene vil justere temperaturen etter mengden av kaffe i glasskannen. Brukervennlig og enkel å rengjøre.230V 50/60HZ 2140W. Kapasitet per time: 15 ltr. ..

Kr5.500,00

Se Mer
Bonamat Matic Twin

Bonamat Matic Twin

Alle priser er eks. mva.

Matic-serie.Denne serien er vanntilkoblet og trakter deilig fersk kaffe i glasskanner på en rask og enkel måte. Bravilor Bonamat glasskanner er utviklet for å bevare smaken. LED-display, filterholder i rustfritt stål og integrerte varmeplater gjør at maskinen er enkel i bruk. Bruk og vedlikehold krever lite tid. Matic-serie kommer i forskjellige modeller med forskjellige kapasiteter. Matic Twin trakter store mengder kaffe på kort tid takket være dobbelt traktesystem. Fordeler:Deilig nytraktet kaffe.Rustfritt stål i kombinasjon med materiale i sort betoning fremhever den moderne design. Automatisk vanninntak med enkel og rask tilkobling til vann. Samme kvalitet på kaffen hver gang på grunn av konstant vannmengde.Fire selvregulerende varmeplater besørger en optimal kvalitet på kaffen Maskinen varsler når kaffen er klar og når det er behov for rensing.400V 3N 50/60Hz. 4280W. Kapasite..

Kr11.600,00

Se Mer
Bonamat THa med vanntilkopling

Bonamat THa med vanntilkopling

Alle priser er eks. mva.

THa- Denne serien trakter deilig fersk kaffe i pumpetermos eller termokanne på en rask og enkel måte. Bravilor Bonamat pumpetermoser og termokanner er utviklet for å bevare smaken i lang tid. Pumpetermosen eller termokannen kan plasseres der det skulle være behov for kaffe LED-display, filterholder i rustfritt stål og integrerte varmeplater gjør at maskinen er enkel i bruk. Bruk og vedlikehold krever lite tid.TH-serien er anvendelig i mange situasjoner. Avhengig av modell fås denne serien med (THa) og uten (TH) vanntilkobling. Deilig nytraktet kaffe. Rustfritt stål i kombinasjon med materiale i sort betoning fremhever den moderne design. Trakter kaffe direkte i pumpetermos eller termokanne. Maskinen varsler når kaffen er klar og når det er behov for rensing.230V 50/60Hz 2310W. Kapasitet per time: 19 ltr. ..

Kr4.750,00

Se Mer