Automater og friskbryggere

Automater og friskbryggere

AUTOMATER

Et stort utvalg av varme drikker, meget brukervennlige og med driftsikker teknologi. Uansett om du trenger små eller enormt store mengder tilbyr Bolero-serien forskjellige modeller som passer til enhver situasjon.

Maskinene fra Bravilor Bonamat har et moderne design og en profesjonell finish i rustfritt stål. I løpet av noen få sekunder etter at du har trykket på knappen får du den ønskede drikken, raskt og enkelt  med et tastetrykk!

FRISKBRYGGERE

Nykvernede kaffebønner er grunnlaget for den beste kaffe. Med vår avanserte teknikk blir smaken og kvaliteten i fresh brew-automaten optimal. Vi i Bravilor Bonamat har også sørget for brukervennlig automater med enkelt vedlikehold. Takket være et flott design sammen med LED belysning er friskbryggserien en fryd for øyet.

Enkelte modeller kan også fås med myntinnkast.Bonamat FreshMore 310

Bonamat FreshMore 310

Alle priser er eks. mva.

Bonamat FreshMore 310 230V 50/60Hz 2300W. FreshMore: Du kan velge alt fra en kopp nytraktet filterkaffe til for eksempel en deilig cappuccino, café au lait eller moccachino; FreshMore har et stort utvalg av kaffevarianter. Andre muligheter er sjokolade og varmt vann. Med styrkeinnstilling for kaffen og en egen knapp for tilsetting av melk, er denne maskinen et velkomment innslag i enhver omgivelse. FreshMore har i tillegg til beholderen for friskbrygg-kaffe også en eller to beholdere til instant-produkter. Fordeler: Fem standard LED-farger og innstillbar farge etter eget ønske Individuelle innstillingsmuligheter.lite vedlikehold: automatisk kalkfjerningssystem og skylleprogram.Unikt varmtvannssystem: mindre mottakelig for smuss og kalkdannelse Kalkfjerningsvarsler.Indikator for full avfallsbeholder.Innskyvbart spillbrett. Total- og dagstelleverk. Mulighet for kopp, krus eller (termos)kanne. Kapasitet beholder: 1x3,2 liter/2x1,3 liter. Kapasitet per..

Kr0,00

Se Mer